Ole Heil

Ole Heil

Fractielid
Telefoonnummer: 06-11797431

Biografie

 

‘Politiek is Rugby. Met respect voor eenieder keihard werken om te bereiken wat je belangrijk vindt.’

Personalia
Mijn naam is Ole Heil, geboren in het Gelderse Rheden in 1986. Samen met mijn vriendin Birgit en onze zoontjes Tijn en Gijs woon ik in Voorburg-West. Ik heb Staats- en Bestuursrecht en Parlementaire Geschiedenis gestudeerd in Nijmegen. Na mijn studie heb ik 3 jaar op het Internationaal secretariaat van de VVD gewerkt. In die tijd ben ik veel naar de Balkan en de Kaukasus gereisd om liberale politici daar te ondersteunen. Ik heb toen ervaren dat vrijheid niet vanzelfsprekend is en gezien hoe gelukkig wij mogen zijn met de vrijheden die we in Nederland hebben.

Daarna heb ik 7 jaar gewerkt als woordvoerder van Minister Schippers en Bruno Bruins. Sinds begin 2019 ben ik directeur communicatie en overheidszaken bij Bedrocan International. Tijdens mijn studententijd heb ik me ingezet voor de Nijmeegse Studenten Rugby Vereniging Obelix en na mijn studie voor de Haagsche Rugby Club.

Biografie
Leidschendam-Voorburg staat hoog op het lijstje van fijnste woongemeenten in Nederland. En terecht. Het is hier heerlijk. Vol overtuiging ben ik hier met mijn vriendin komen wonen. En onze zoontjes zijn hier geboren. Deze gemeente is de plek waar zij opgroeien, waar hij straks naar school gaan, vriendjes maken, spelen, sporten en veilig over straat moeten kunnen. En dat geldt voor alle kinderen in Leidschendam-Voorburg.

Een fijne woonomgeving komt er niet vanzelf, daar is inzet van velen voor nodig. Van ondernemers, inwoners, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente. Samen zorgen we ervoor dat onze gemeente bovenaan het lijstje blijft staan en dat onze kinderen opgroeien in een schone, veilige omgeving.

Dat ondernemers de ruimte krijgen om hun ideeën om te zetten in iets tastbaars en dat ouderen zo lang mogelijk prettig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde huis en omgeving. Dit is mijn drijfveer om me in te zetten voor de lokale politiek en daar wil ik me de komende 4 jaar hard voor maken in de gemeenteraad.

Staat voor
– Ruimte voor jonge gezinnen
– Een schone, prettige en veilige buurt
– Lage lasten

Wijken
Voorburg-West, Park Leeuwenbergh

Raadswerk